PRICE LIST UPDATED

19 May 2012

The Day Has Come


Assalamualaikum .. ^-^

Apakah yang Niena maksudkan dengan title diatas ? Hihi .. Seperti yang korang smeua tahu , Niena busy dengan drama .. Tengoklah post-post Niena yang lalu .. Sekarang, semuanya telah berakhir .. Alhamdulillah .. Pementasan kelas Niena sangat mantap .. Niena bangga dengan mereka semua .. Usaha dan kerja keras kami berbaloi .. Nak tengok gambar-gamabr sebelum dan ketika hari kejadian tersebut ? Jom !

Ni POSTER yang ditampal disetiap sudut IPG Kampus Temenggong Ibrahim , Johor Bahru termasuk 9 buah kolej kediaman ..

Banner rasmi drama KING LEAR..

Mokcik ni jakun sikit muka dia ada kat banner .. Haha ..

Ni kasi zoom sikit ye ..

Nampak EVIL nya disitu ..

Kenapa muka jahat ? Nak buat macam mana .. Watak utama dalam cerita ni meang jahat-jahat belaka .. Anak yang tamak harta ayah dia .. I'm one of the evil daughters .. Hahahahaha *ketawa jahat .. Ni gambar sebelum pementasan .. Semasa pementasan ? Jeng , jeng , jeng .....


















Itulah snapshot masa drama .. Thanks to abang photographer .. Maaflah kalau atas tu gambar Niena banyak .. Biasalah , blog Niena kan .. Hihi .. Muka memang buruk dek makeup .. Badan pun nampak gemuk sebab dalam baju berlapis-lapis lagi baju .. Ye la , kita bukan bawa 1 watak je .. Niena bawa 3 watak tau .. Kenapa jadi macam ni ? Drama ni sebenarnya coursework kami .. Kami kena jadi watak utama dan sampingan kerana ada markah untuk itu .. Ok , i 'm not that fat ok ..

Tu je la nak cita .. Sekarang Niena dah cuti .. Boleh aktif blogging lagi .. Yeay !



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

1 comment:

millerJ said...

Nice! :)
Ooh.. niena pn rupanya student IPG jugak la ea..jesse pn TESLian jugak tpi ni orang jauh ni.. penah dgr IPG Kent Sbah? hehe.. baru2 ni junior jesse pn adapt king lear ni pegi bollywood setting. hehe

nice to meet ya ;)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea