PRICE LIST UPDATED

28 April 2013

AURA WHITE Tak Berkesan La !!



Assalamualaikum .. ^_^



AURA WHITE Tak Berkesan La ! Kenapa Ya ?
Membazir duit ! Result tak nampak !
Macam tak ada apa-apa perubahan je , huh

Uolls, gempak tak gempak statement Niena ni .. Haha .. bikin kontroversi .. Silap-silap kena saman dengan HQ nanti .. Sila baca entry ni sampai habis ye uolls ..

Uolls minum tak nampak kesan ? Rasa tertipu ? Rasa membazir ? Sememangnya uolls SALAH ! (Marah beno nampaknye , haha ) Berapa jar dah uolls minum ? 1 jar ? Kalau 1 jar, mesti ada kesan dia .. Yang paling utama adalah proses DETOX .. Apa itu detox ? Baca dalam entry Apa Itu DETOX ? (KLIK)

Dah tahu  dah apa maksudnya ? Dah fahamkan elok-elok .. Ok, sekarang kita proceed kenapa Aura White ni tak berkesan kat tubuh uolls .. 

1. Kurang minum air 
- Ambil lah apa jua supplement pun, even dalam kehidupan kita seharian, kita kena minum 3-5 liter air masak setiap hari .. Jangan kurang .. Macam mana nak berkesan kalau tak minum banyak air ? Kadar serapan kurang ..

2. Ambil minuman berkafein, kopi & teh
- Yang ni memang langgar pantang .. Tak boleh ambil .. Di khuatiri particle dalam minuman tersebut akn menghapuskan khasiat Aura .. Nak salahkan seller tak bagitahu ? Semua customer Niena, Niena brief tentang ni .. Kalau uolls ambil mana2 supplement pun, inilah basic rule ..

3. Detox
- Pada bulan pertama, Aura akan detox badan dulu .. dalam badan kita banyak toksin .. Jadi, aura akan singkirkan dulu untuk serap khasiat aura .. Sebab tu dinasihatkan maintain 3-5 bulan untuk minum Aura .. Ini bukan sebab seller nak kaut untung uolls, ni free consultant kami beri tau .. lain tempat tak dapat nasihat pakar macam ni .. ceh, pakar la sangat .. haha ..

4. Tak ada perubahan, asyik g toilet je untuk buang air kecil@besar
- Ni namanya proses DETOX .. Kebiasaannya bulan pertama minum akan macam ni .. Sampai ada customer Niena dr singapore p check doktor takut kena kncing manis .. Tapi doktor cakap "it is sort of detox" .. doktor tu suh teruskan .. see, diiktiraf doktor k ..

5. Tak sabar
- Ni kes kronik .. sayang2 semua, nak cantik bukan macam magic tau .. hari ni minum esok dah cantik .. nak minum kena lah sabar .. mana boleh trus cantik je .. huhu ..

Setakat ni, memang result Aura White paling terbaik .. Harga bebaloi, nak-nak sekarang ni dah ada Aura White 900,000mg , NEW PACKAGING .. Kesannya lagi gempak uolls !

Nah, Niena belanja testimoni customer Niena dari Singapura .. Panas dari oven ni, baru dapat malam semalam ..

Nak gebu macam sis ni ? Meh pakat SMS/WHATSAPP Niena

Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

80 comments:

mujadafewa.my said...

aura white memang best pun,, i am consuming it now,, best sangat!!! :D

mujadafewa.my said...

aura white memang best pun,, i am consuming it now,, best sangat!!! :D

NABILAH AFIFAH said...

Baru strt minum hrini..hope evrythng ok...mcm yg plan nk zuriat ada msalah x minum aura white ni??

NABILAH AFIFAH said...

Baru strt minum hrini..hope evrythng ok...mcm yg plan nk zuriat ada msalah x minum aura white ni??

fDurA said...

Payment cm ne ye

Niena Sofea said...

@fDurA

Salam sis .. Untuk mendapatkan cara pembayaran, boleh watsapp/ sms niena ..
Thanks.
Regards,
Niena Beauty Shop

Eda Michio said...

baru minum seminggu,ohh patut xada perubahan,saya minum nie sambil ganti pose jadi minum air kurang..huhuhu..

Siti Hajar Rosli said...

Saya ROse , may i ask ..
Boleh kah if umur jangka 20 kebwh sperti 17/18 tahun mngamalkan produk Aura white ni? tolong reply saya :)
Thanks

Siti Hajar Rosli said...

Saya ROse , may i ask ..
Boleh kah if umur jangka 20 kebwh sperti 17/18 tahun mngamalkan produk Aura white ni? tolong reply saya :)
Thanks Admin.

Niena Sofea said...

@Siti Hajar Rosli

boleh sis .. boleh amalkan seawal umur 15 thun .. :)

tengku zuraida said...

saya pun baru cuba.. dah lama tau pasal ni.. saya pun seller kat ramai dah.. adik ipar ada order satu.. katanya stok dah nak habis..bila balik umah mak mertua tengok adik ipar gebu nya kulit dia..lain macam gler...memang sah aurawhite ni terbaik.. ingat nak load gambar dia sebagai testimoni... cantik siotttt....
mula mula ambik aurawhite ni memang asyiki ke toilet la.. abang saya pun mengomel gak.. pasal pe ni perut memulas jer harini dah 3 hari saya ambik aurawhite... alhamdulillah.. rasa best sangat... x sabar nak kulit putih mulus....

SITI AISYAH ABU BAKAR said...

Bulan puasa macam mana pengambilan

SITI AISYAH ABU BAKAR said...

Mcm mana pengambilan pada bulan puasa

SITI AISYAH ABU BAKAR said...

Bulan puasa macam mana pengambilan

Niena Sofea said...

@SITI AISYAH ABU BAKAR

mnum 30mnit sblum sahur & slm tdo.. :)

- HELLOIMEJ said...

Saya da pki aurawhite hampir sebulan..perubahan blm nmpk..jerawat stil muncul..huhu... stlh dgr penjelasan..sikit hilang kerisauan..thanks.

- HELLOIMEJ said...

Sy da hampir sbln minum aurawhite.blm nmpk perubahan. Jerawat stil muncul.tp stlh dgr penjelasan ..hlg sikit kerisauan..thanks:-)

- HELLOIMEJ said...

Saya da pki aurawhite hampir sebulan..perubahan blm nmpk..jerawat stil muncul..huhu... stlh dgr penjelasan..sikit hilang kerisauan..thanks.

syarmiemie aina said...

salam sis..kalau kita minum minuman yang berais?bole ke?

nurul farhana said...

yela.. nak tnya x apa ke kalau jerawat sy makin tmbuh bkn makin bkurangan.. ? hhuhu

nurul farhana said...

yela.. nak tnya x apa ke kalau jerawat sy makin tmbuh bkn makin bkurangan.. ? hhuhu

anna said...

hai sy ana, nak tny if sy ada mek sliming shape plus bole ke minum aurawhte ni

Niena Sofea said...

@syarmiemie aina

boleh .. :)

Niena Sofea said...

@nurul farhana

aw ada fungsi detox .. :)

Niena Sofea said...

@nurul farhana

aw ada fungsi detox .. :)

Niena Sofea said...

@anna

boleh .. jarakkan pengambiln .. ;)

sayasukabilaawaksenyum said...

Aura white memang bekesan
Senyumsenyum

sayasukabilaawaksenyum said...

Aura White memang berkesan

Senyumsenyum

AnisDaros said...

Hai. Saya nak tanye, kalau minum ni, kene berterusan smpai bile ye? :)

Ashyqqin ya'akob said...

Ada beze ke aurawhite perasa strwbry dgn coklat??sbb masa sy beli tu sy mintak yg strwbry org tu kata yg biasa jek..

Ashyqqin ya'akob said...

Ada beze ke aurawhite perasa strwbry dgn coklat??sbb masa sy beli tu sy mintak yg strwbry org tu kata yg biasa jek..

Niena Sofea said...

@Ashyqqin ya'akob

x da beza dear.. function sama .. beza dr sgi prisa je .. :)

Niena Sofea said...

@AnisDaros

boleh brnti klau da dpt result yg sis nk .. :)

qaseh asmara said...

Niena kdai kt mn

qaseh asmara said...

Nk cb gk...kdai kt mn

Aku Anis said...

klau muka snsitif bley ke pakai>

puteri nur azura said...

I nak share..aurawhite ni mmg terbaek! I sendiri da cuba dr bln mac 2013 Hga skrg..hasilnye mmg best!! Sape x cube mmg x kn tau kelebihannye..n setakat guna 1 bekas je mmg la x nmpk hasilnye..at least kena consume 3 bln..n air putih kna minum byk plg ckit pun 3 ltr sari..coffe..teh..jgn minum ..lau nk cntik kna la korban ckit..sape ckp aurawhite ni x berkesan mmg tipu la..nk tau aurawhite ni ok ke x..kna cube sendiri!! Ingt lau setakat 'sebulan' je x nmpk lerrr..k...bubye

puteri nur azura said...

I nak share..aurawhite ni mmg terbaek! I sendiri da cuba dr bln mac 2013 Hga skrg..hasilnye mmg best!! Sape x cube mmg x kn tau kelebihannye..n setakat guna 1 bekas je mmg la x nmpk hasilnye..at least kena consume 3 bln..n air putih kna minum byk plg ckit pun 3 ltr sari..coffe..teh..jgn minum ..lau nk cntik kna la korban ckit..sape ckp aurawhite ni x berkesan mmg tipu la..nk tau aurawhite ni ok ke x..kna cube sendiri!! Ingt lau setakat 'sebulan' je x nmpk lerrr..k...bubye

puteri nur azura said...

I nak share..aurawhite ni mmg terbaek! I sendiri da cuba dr bln mac 2013 Hga skrg..hasilnye mmg best!! Sape x cube mmg x kn tau kelebihannye..n setakat guna 1 bekas je mmg la x nmpk hasilnye..at least kena consume 3 bln..n air putih kna minum byk plg ckit pun 3 ltr sari..coffe..teh..jgn minum ..lau nk cntik kna la korban ckit..sape ckp aurawhite ni x berkesan mmg tipu la..nk tau aurawhite ni ok ke x..kna cube sendiri!! Ingt lau setakat 'sebulan' je x nmpk lerrr..k...bubye

puteri nur azura said...

I nak share..aurawhite ni mmg terbaek! I sendiri da cuba dr bln mac 2013 Hga skrg..hasilnye mmg best!! Sape x cube mmg x kn tau kelebihannye..n setakat guna 1 bekas je mmg la x nmpk hasilnye..at least kena consume 3 bln..n air putih kna minum byk plg ckit pun 3 ltr sari..coffe..teh..jgn minum ..lau nk cntik kna la korban ckit..sape ckp aurawhite ni x berkesan mmg tipu la..nk tau aurawhite ni ok ke x..kna cube sendiri!! Ingt lau setakat 'sebulan' je x nmpk lerrr..k...bubye

Niena Sofea said...

@qaseh asmara

niena x da kedai .. niaga online .. nk info lanjut boleh sms/ whatsapp 017-8242887 .. :)

Niena Sofea said...

@Aku Anis

boleh sis .. ni bkn krim .. dia mnuman yunk .. :)

Niena Sofea said...

@puteri nur azura

alhamdulillah hasil baik .. stiap org ksan bbeza.. bkn sbb produk x bgus .. tp kita kne try & error la kn .. klau x, mmg x thu mna ssuai dgn kita .. :)

amizan zati said...

Slm...apa beza aura white susu dgn aura shine tablet tu? Mhon reply

Niena Sofea said...

@amizan zati

Wslam .. Bezanya cuma aurawhite berbentuk powder untuk dibancuh menjadi minuman .. mnakala aurashine berbentuk tablet, lebih mudah tak perlu bancuh2 .. fungsi sama .. :)

Farasha Aira said...

Salam.nk tnya kalau sy consume minuman supplement untuk kulit pada malam hari,& consume jgak aurawhite pd siang hari,boleh ke?? Klau boleh reply kt my num k. 0132704742 :)

yasmeen zulaikha said...

Nk tanyee..plz reply ya.sy bru je survey sal aurawhite ni.kalau sy dh dpat result yg sy nk,then,sy stop,keadaan dye akn blik asal x?

Syafiq Ashraf said...

Salam..hai sorry tanye...klu saya minum...guna jugak perla coffee boleh ke....cam ne ek????

Syafiq Ashraf said...

Salam...hai nk tanye klu saye consume perla coffee jugak mcm mane...tak pe ke????

syaa natasya said...

klu terminum yg berkafein takpe tak

syaa natasya said...

kalau terminum yg berkafein takpe tak . ke ia bgi effect ape2

Niena Sofea said...

@Syafiq Ashraf

boleh minum perla coffee jugak sbb perla x da kafein .. :)

Niena Sofea said...

@syaa natasya

kalau minum mnuman bkafein x da mslh .. cumanya nnt khsiat aura sukar meresap dlm bdn sbb kafein mnghalang khsiat spplmnt drpd dterima bdn .. :)

Niena Sofea said...

@yasmeen zulaikha

once sis stop, sis x dpt lg khsiat aurawhite .. slowly back to asal .. sbb supplement ni mmg kperluan kita .. kita mkn sayur, buah tu pun tak cukup lagi nak bekalkan supplement pada tubuh .. sebab tu bila kita mkn supplement kulit kita cantik sebab kita dapat nutrisi yang lengkap .. :)

Niena Sofea said...

@Farasha Aira

Wslm .. Sory lmbt reply .. Aurawhite memang mnum 2x shari dlm keadaan prut 0 .. Mnum sblm srpan & sblm tdo .. tq .. :)

Nurul Hamazah said...

Kalau tgah pregnant usia kndungan baru nak masuk 4bulan,boleh ke minum aura ni??

Nurul Hamazah said...

Kalau tgah pregnant usia kndungan baru nak masuk 4bulan boleh ke amek aurawhite ni??

TERINGIN TAPI TAKUT said...

Xde kesan sampingan ke?

8HERRIE said...

Haii sis..saya nak tanya ..saya bru saja mengamalkan minuman aura white ini...tpi saya juga ada makn supplement spirullina dan chollera yaeyama ..boleh gabung ke sis..thank you herrie.

Nurul Farhanah said...

Salam sy nak ty sy ade mnum white radiance bole ke cmpur dgn aurawhite?thank you

Niena Sofea said...

@Nurul Farhanah

boleh .. jrakkn pgmbilan 2jam .. :)

no one said...

salam...sebekas aura white ni berthn brape lme ye? ade dlm sebulan x? and kalau muke ade jrwt,ade kemungkinan jrwt btmbh x? thx

kawaii girl said...

Assalam sis..umo 14 taon bole minum x?

Niena Sofea said...

@kawaii girl

Wslam .. 15 thun ke ats boleh ambil .. untk 14 tahun boleh try aurawhite bubbly .. :)

Mysara Mansor said...

Salam Kak Niena..sy nk Tanya kesan aurawhite ni hnya brlaku pda wajah atau pun keseluruhn bdn?

Niena Sofea said...

@Mysara Mansor

Wslm .. sluruh bdn sbb dy minum .. :)

MaLaR said...

Hi saya rase dah ramai org tanye kalau tgh trying to conceive or time mengandung boleh ambik ke? Tolong reply.thx!

Niena Sofea said...

@MaLaR

boleh x da mslh .. sbb dy bkn ubt .. n klau nk consume msa preggy, better bila 4 bulan ke ats .. tq .. :)

nur ilyshahira said...

Hye sis.....ad effect x first2 mkn??naik jerwt ke gemok ke?

Niena Sofea said...

@nur ilyshahira

hi .. x dear .. sbb ni bkn ubt .. supplement .. mmg x da kesan negatif .. :)

Misha said...

cn i knw hw mch d price? & izit vl match for indian skin??tq

syue said...

assalam...hi sis...sy skrg tgh srvey2 spplement aura white utk putih kn klit..but i' m cnfse which 1 y ptut sy plih..dy kn byk plihan..blh tlog sggestkn y mna ptut sy beli????pleeezz rply..:(

Niena Sofea said...

@Misha

for this one already have a new packaging. The price is rm120 (sem) rm130 (ss) free postage .. :)

Niena Sofea said...

@syue

wslm .. biasa rmai ambil yang aurawhite 900,000mg untuk permulaan. boleh cuba yg tu dulu. whatsapp niena ya untk pnerangan lanjut.. :)

arein azlan said...

Aurawhite memg superb best..nampk perubhan dlm mse 2 mggu je..like byk2 untk aurawhite..:-)

Adeal said...

Wah artikel yang sungguh menarik!!

https://www.facebook.com/auramenaurawhite

Mahirah Alfian said...

@Niena Sofea AsSalamualaikum kak, sya nk tnye.. sya masih baru dgn pengambilan aurawhite bubbly.. kawan kata benda ni elok. k yg sya nk tnye.. sblum ni sy pkai safi balqis. dn sya perasan ada sabun bubbly.. perlu ke sya berhenti guna safi dn teruskn pkai sabun bubbly shj ?

Mahirah Alfian said...

AsSalamualaikum kak sya nk tnye. sya masih bru dlm pengambilan aurawhite bubbly. yg sya nk thu.. sblum ni sya pkai safi balqis d sya perasan ada sabun bubbly .. perlu ke sya berhenti guna safi dn teruskan guna sabun bubbly ?

Eyjat Ashiro said...

air dalam shaker 2 bleh je kan letak air sejuk or panas or swam kn?ke mcm mne?

Bua Aseng said...

Suspen jaa ayat akk ni...Hahaha...T kte cuba minum k....

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea