PRICE LIST UPDATED

1 June 2014

MAXI DRESS MURAH


Assalamualaikum .. ^_^

Hari ni rajin sikit nak update sebab excited sangat nak share something ni .. Sekarang kan musim pakai maxi dress .. Niena ada jumpa satu online shop yang memang cantik gilos baju2 dia .. Sekali pandang terus berkenan dan melekat di hati .. Siang malam termimpi-mimpi .. Selagi tak dapat, selagi tu duk fikir .. Ha, cam kena pukau jerk .. Hahaha .. Memang cantik sangat sampau terpukau .. Kalau tak beli, rasa cam tak cukup aje .. Kain dia memang mak ai selesa sangat ..

Online shop yang Niena maksudkan ialah BAJU MAXI MURAH .. Sudahlah kain selesa, murah pun murah .. Nama FB pun BAJU MAXI MURAH .. Klik ja kat nama shop ni untuk info lanjut  BAJU MAXI MURAH .. Antara fabrik yang digunakan ialah denim .. Nampak sangat kasual untuk keluar p jalan-jalan tau .. Kain tak panas dan tak keras .. Selesa kat kulit ..


JEANS WASHED V-NECK MAXI ( BELT INCLUDED ) RM95 SM / RM100 SS
FREE POSTAGE material : soft denim jeans free size fit s - m shoulder: 33-34cm bust: 80-90cm length: 140cm pinggang getah


OLIVIA MAXI ( BELT INCLUDED ) RM80 SM / RM85 SS
FREE POSTAGE
AVAILABLE : BLACK BLUE PINK TOSCA
material: cotton shoulder: 34-35cm bust: 80-90cm length: 138 cm free size fit s - m belakang getah

OK, ini antara maxi dress yang memang eye-catching .. Ehem,ehem .. Already be in my May list .. Shopping saje .. Hehe .. Siapa yang tak nak kan .. Memang cantik-cantik .. Sedap je mata memandang .. Sopan pun sopan .. Siapa tak da, rugi lah beb .. Lawa kot .. Btw, kuantiti dia terhad tau .. Special Edition, sekali habis tak restock da .. Even korang merayu, melutut .. Fuh, tak dapat beb, sorry .. Tak nak cakap panjang lagi, korang ken g terjah FB dia nih .. Detail kat bawah , klik saje .. :)
 BAJU MAXI MURAH 

Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

2 comments:

timm_bill said...

mmg byk tgk yg dijual..tpi kan timm takut nk beli on9 sbb saiz..huhu..

Niena Sofea said...

@timm_bill

size ada disediakn yunk .. boleh ukur .. :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea