PRICE LIST UPDATED

22 July 2012

Niena Sofea's Cookie



Assalamualaikum .. ^-^

Salam Ramadhan kepada semua pengunjung blog Niena .. Niena nak publish kuih raya yang Niena jual .. Buat masa ni , dapat capture 1 gambar je .. Yang lain-lain belum photoshootkan lagi .. Tak ada idea .. Hihi .. 

Jenis-jenis biskut :
1. Snow White


2. Biskut Kacang
3. Kuih Suji

Harga : 1 balang (50 pcs) = RM 20

Harga yang snagat berpatutan .. Ni lah harga terendah yang Niena tawarkan .. Lai lai beli .. Beli borong pun boleh .. Jangan risau .. Ini biskut my mum yang buat , homemade cookies tau .. Kuih-kuih tradisi .. Nak request kuih lain macam almond landon, tart nenas/blueberry, biskut aiskrim, biskut sampan .. Tapi untuk yang request ni mestilah 5 balang dan keatas ya .. Harga jangan risau .. Tak mahal pun  .. Boleh runding lagi .. =)

Jomlah ajak kawan-kawan beli .. Tak mahal un .. Nak beri kawan, mak mentua, mak sendiri dan sanak saudara pun beli .. Dijamin sedap .. 100% homemade cookies .. bukan dari kilang .. 



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

5 comments:

rAIHan said...

follow sini dr blog kak mia liana. :)

btw kuih nmpak sedap..hehe~

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

http://thesoaplicious.blogspot.com

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

http://thesoaplicious.blogspot.com

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea