PRICE LIST UPDATED

24 June 2013

K-COLLY SWEET 17


Assalamualaikum .. ^_^


HARGA: RM 110 (SEM) RM 120 (SS)
POSTAGE : FREE !

SENARAI PENUH MEGA RAYA SALE --> KLIK

Satu-satunya Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman. 

RAMUAN TERDIRI DARI HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL

(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)

1) Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.

2) Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.

3) Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

4) Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.

5) Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

## jom ber K-COLLY SWEET 17 Satu Juta Mg sekarang!






TESTIMONI K-COLLY

macam muka korea dah tengok testimonial ni..




Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

3 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

testi lain xde ke dear. sbb tukang tester tu mmg dah putih pun.

Niena Sofea said...

@.::: Princess MOMOY :::.

Huhu .. ada .. sudah upload .. :)

bunnie.. said...

sya klu nk beli produk..suka tgk bhn2 dia..x maw tgj testimonial..sb skrg pic boleh di edit pki photo shop...tacato..camera 360...pics art..yg x gebu pn boleh nmpk gebu dn putih

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea