PRICE LIST UPDATED

30 June 2013

Aura White Pure Glutathione 900,000MG , NEW PACKAGING !!



HARGA : RM 110 (SM) RM 120 (SS)
POSTAGE : FREE POSTAGE !


Kini Aura White datang dengan formula baru ! Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .. Banyak tak banyak uollss ! Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY .. Banyakkan uolls ? Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu .. Mai, mai, mai beli ! 

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!


Antara kebaikkan minuman Aura White

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu

b)pemulihan kulit yang rosak & bermasalah

c)rambut lebih sihat ,halus & bersinar

d)mengurangkan keduan & gars halus

e)melambatkan proses penuaan

f)mengatasi masalah sembelit

g)mengurangkan sakit sendi
h)meningkatkan tenaga & lebih aktif
i)menguangkan rekahan kaki
j)menguatkan otot,kuku dan tulang
k)mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung




Uolls bila lagi ? Gebuss uolls ! Dapatkan Aura White Pure Glutathione 900,000MG sekarang !!


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

17 comments:

Mimi Azirah said...

Akak pn amalkan nih.nti akak wassup erk

Mimi Azirah said...

Akak pn amalkan nih.nti akak wassup erk

Leangel said...
This comment has been removed by the author.
Leangel said...

Mana satu flavor asli nye? Bluebery or lemon berries? Sbb kat label is blueberry flavor.. Keliru ni

Niena Sofea said...

@Leangel

lemon berry sis .. blueberry perisa lama .. mmg tulis blueberry tp rasa lemon berry .. :)

Leangel said...

Jd camne nak tau product ni ori ek? Tak tau nak beza la.. 1 kte waswas sbb bwh label tulis blueberry flavor ni pun kat yg new packaging tu..

Niena Sofea said...

@Leangel

aura white x da yg fake sis .. klw ada, dh lama HQ bagitahu kat stokis ..

ada pihak yg x btanggungjawab mnyebarkn fitnah ..

lieunderhere said...

Hi I pon keliru sbb flavour is lemon berry but kat botol is blueberry.

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Pwyncesz_ Qylla~ said...

aurawhite ni boleh pink kan bibir x?

Niena Sofea said...

@Pwyncesz_ Qylla~

boleh dear .. :)

sarzana said...

Betul ke product ni...xde ke yg da penah Cuba bagi comment kat sini.smua pun yg baru nk try je.

sarzana said...

Betul ke product ni kesan dia tu? Xde ke yg da penah / sedang Cuba bagi comment..smua pun yg baru nk try je comment..terpikir la..xde pulak yg da Cuba bagi comment..nak jugak tau,betul ke kesan dia tu..

kamelia najwa said...

Salam sis..nk tny law makn aym@ seafood bleh mmpengaruhi pengmbiln aurawhte gk ke??....

Niena Sofea said...

@kamelia najwa

x sis .. :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea