PRICE LIST UPDATED

6 April 2012

Baucar Buku 1 Malaysia


Assalamualaikum .. ^-^

Selamat pagi semua .. =) Niena hari ni sangat gembira .. Niena dah berada dirumah setelah 1 minggu tak balik rumah .. Huhu .. Alhamdulillah, sebelum ni Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) tidak memberikan baucar buku 1 Malaysia kepada smua guru pelatih Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) .. Tapi Rektor IPGM telah berusaha mendapatkan baucar untuk kami .. Alhamdulillah usaha beliau berjaya dan Niena pun telah selamat mendapatkan baucar tersebut semalam ..

Hihi .. Pelajar IPTA/IPTS lain jangan marah ye .. Kami juga pelajar .. Janganlah sisihkan kami kerana kami dapat elaun setiap bulan bagi kursus Asasi .. Pelajat Matrikulasi dan pelajar tingkatan 6 juga dapat elaun .. Jadi, kita sama ..  So, dengan gembiranya Niena share news ni dengan korang semua .. 










Mana baucar korang yang dah habis tu, jangan jelez kitorang baru nak shopping-shopping beli buku .. =) Tarikh tamat baucar kami 1 April 2012 .. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar .. =)




Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

2 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. untungnye >,<

gdsbnga said...

k jeles . nak jugakk baucerrr . baucer kite dah habis . harhar .

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea