PRICE LIST UPDATED

30 April 2012

Hidup Yang Tak Keruan


Assalamualaikum .. ^-^

Niena dah lama sangat tak update blog .. Lagi-lagi tentang personal life kan .. Almaklumlah,sekarang ni saat climax segala kesibukan .. Dramatization King Lear Niena akan dipentaskan (ceh,macam nak persembahkan kat Istana Budaya je) pada 7 May 2012 .. Hari isnin depan je .. Siapa-siapa yang tak tahu tentang drama King Lear ni .. Meh tengok post-post Niena SINI , INI dan INI .. 

Ni pun Niena baru lepas assessment hockey .. Niena memang tak pandai main hoki pun .. Tadi tu menggelecek, menolak, memukul dan menahan bola .. Agak fail lah nak buat semua tu sebab memang tak pandai ! Nasiblah tadi last day main hoki .. Thnxs kepada lecturer ,  En.Arshad .. =) Sekurang-kurangnya,adalah asas main hoki kan ? Daripada tak tahu apa-apa .. 

Niena dah lama gila kot tak blogwalking .. Padahal tu hobi Niena .. Tak sempat uiii !! Hari tu pun sempat join segmen abang Ben je .. Alhamdulillah dapat jelajah hampir semua blog .. 95% .. Niena sempat join pun sebab ada kat rumah aka balik kampung .. Dah lama Niena tak balik rumah dek kesibukan belajar kat sini .. 8 April - 26 April 2012 tak balik .. Uish , ujung minggu lepas pulun alek umah ..

Mana tak homesick wei .. Tak pa .. Minggu depan kesibukan ini akan berakhir .. Jumaat ni 4 May 2012 , Niena ada TESL Night .. Dimana dinner semua budak-budak TESL IPG Kampus Temenggong Ibrahim .. Nanti mulalah nampak mereka-mereka yang tak pernah nampak .. Kat sini bukan macam sekolah yang kita kenal semua orang (even lecturer pun ada yang x kenal, =p) .. Ada tu tak pernah nampak langsung .. Tema warna merah,hitam dan putih .. Kata senior , tema tu dah berzaman dah .. ==' Tapi nak buat macam mana, ikut je lah .. =)

Ehem , dalam minggu ni ada tarikh yang bermakna .. 2 May 2012 , genap 19 tahun Niena lahir ke dunia ini .. Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur Niena .. Terima kasih kepada ibu bapa Niena kerana melahirkan Niena kedunia ini dan mendidik Niena dengan baik ilmu dunia dan akhirat .. Sayang ibu dan ayah sangat-sangat !!

Ha , lupa nak cerita .. Setelah 3 minggu Niena tak balik rumah , Niena dapat hadiah .. Nak tahu hadiah apa ? Jeng .. Jeng .. Jeng .. Hihi .. Niena dapat laptop baru .. Haha .. (amboi, sukanya) .. Nak tahu tak laptop apa ? Fujitsu L531 .. Macam mana tu ? Tengok gambar ni ..

http://my.churpchurp.com/nienasofea/share/NewHotlink

Fujitsu L531 (Tak tahu exactly warna apa .. Macam maroon , macam merah, konpius nihh !)


Fully transformation tau .. Dulu pakai netbook HP je .. Mini pulak tu .. Tapi alhamdulillah , rezeki Allah beri .. Niena tak pernah minta pun kat parents nak beli laptop or other things .. Niena bukan lah orang yang senangkan .. 

Tinggal kenangan netbook kesayanganku ..





Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

1 comment:

lurun namzar said...

hepi bexday.
moga dipermudahkan segala2nya. :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea