PRICE LIST UPDATED

12 February 2012

as busy as a bee


Assalamualaikum .. ^-^

Jarang Niena update blog pagi2 ni kan .. Tah kenapa pagi ni nak update .. Ok la tu kan .. niena bukan nak ajar idiom BI .. Tapi tulah keadaan Niena sekarang .. Kat IPG sekarang , Niena dah sibuk prepare untuk dramatization kami .. Ada yang tak tahu ? Baca ENTRY ni ..

Niena ditugaskan bawah costume manager dan make-up .. Selepas ni , memang akan belajar nak make-up orang .. macam mana muka tua , jahat .. Uish ! Berat tu .. Ai bukan make-up artist .. banyak benda Niena tertinggal untuk update tau .. banyak sangat .. Nak compare entry Niena bulan January dan December , bulan February ni paling teruk .. Baru 11 entry termasuk yang ini ..

Aish , tengoklah macam mana ya .. Niena akan update banyak-banyak juga nanti bila ada banyak masa .. Contest & GA pun da lama tak join .. Pada korang-korang yang belum joibn GA Niena , jom join ! Ada yang tak tahu Niena buat GA ? Jomlah ajak ramai-ramai join .. barulah meriah kan ? berilah support pada Niena ya ..

Ni first GA Niena .. Untuk up coming GA , ada yang nak sponsor dah .. Bukan apa , sponsor sekarang dah penuh .. Macam mana nak tambah lagi kan ? jenuh korang nak like, follow , add semua tu .. Ok lah , tu je nak taip .. Doakan Niena ada ruang berehat untuk diri sendiri ya .. Niena penat sangat ni .. Macam-macam benda kena buat ..


Jom Join Exclusive Giveaway by Niena Sofea sekarang !

Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

1 comment:

lurun namzar said...

bz utk kebaikan masa depan, xper. :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea