PRICE LIST UPDATED

6 February 2012

During Chinese New Year


Assalamualaikum .. ^-^

CNY ? Kan dah lama berlalu .. Tapi baru nak update ? Eh , suko ati eden lah .. Baru ni ada mood + masa nak update .. lagipun blog Niena , tak apalah kan .. Kalau korang nak tahu , nenek Niena sebelah ibu adalah Chinese .. 23Jan 2012 , Niena sekeluarga pergi ke rumah atuk sedara Chinese Niena .. Tak jauh pun daripa da tempat Niena belajar ..

Kami akan saling kunjung mengujungi musim perayaan macam ni .. CNY , kitorang pergi ke rumah mereka .. Raya Aidilfitri pulak , dorang datang ke rumah kami .. Memang meriah kalau dah saling kunjung-mengunjung ni ..  

Ok , jom lah tengok gambar2 yang dapat disnap .. 


Yang pakai baju putih tu la atuk sedara Cina .. Panggil dia Uncle Lee je ..
Dua orang kanak2 disitu adalah sepupu Niena .. Yng gegurl tu , Anis .. 
Boboy tu Iskandar .. Panggil Is aje..

Yang si keding ni adalah pakcik Niena .. Dia sorang je belum kawin .. Hehe ..
Tu bukan baby dia .. Kalau nak tahu mummy dia sapa , scroll lagi ke bawah .. Hihi..
Opps , lupa .. Nama uncle ni Mudi ..

Sepupu Niena juga ni .. Purple one , Syafiqah ..

Yang ni atuk Niena .. Don't ever say about our skin tone ok .. Diam2 je ..

Yang ni sepupu Niena .. Macam Amoy kan ? Memang panggil dia amoi pun ..

Ha , nampak tak sis Chinese belakang tu ? Tu la mummy kepada baby ni ..
Muda lagi ..

Ni la nenek Niena yang Chinese tu .. Ha , caya tak ? 
Granny holding her grandchild .. =)
Chinese name : Lee Tim Hong

Cousin Niena jugak , Nadia ..

yang pakai baju purple tu , Auntie Niena .. Niena panggil dia Cik Aton je ..
Mummy kepada Nadia tadi .. =)


Kasihnya atuk kepada cucunya .. Satu lagi kelahiran keluarga Lee .. =)

My mum .. Comel kan ?

Ni grandpa & grandma baby tu .. Means my atuk & nenek sedara ..

My mum pandang apalah tu .. Yang pakai baju merah tu , adik Niena ..
Nakal + degil .. Ish3 .. Mereka berdua ni tak boleh dipisahkan ..

Huh , anjing yang sangat annoying .. Penyambut tetamu setiap kali kitorang datang ..
Macam anjing polis kan ?

This is me .. Dapat angpau tau .. Kau hado ? Hehe ..
Ignore the background ..

Me with baby & My cousin ..

me & my cousin ..

kami bersama pokcik Lee ..

kami lagi .. Dua orang sepupu Niena ni memang suka bergambar dengan Niena ..
tak tau la kenapa ..

Gambar kami beramai2 .. Sebenarnya ada yang tak masuk .. Niena la camerawoman nye .. =='

Gambar ni saja nak menyebok je .. nak tunjuk pesyen turban yang tak jadi tu .. Haha ..



Maaflah ye kalau sakit mata tengok .. My blog ok .. =)




Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

2 comments:

Cik Gadis Pink (Cik Pinky) said...

Owh , maknernye ade darah cina lah nih ? Eh, kite sama lah ! Nenek sbelah ibu, pon cina ! :-D

dyabunga said...

wah best nye dapat angpau..kongsi2lh..haha

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea