PRICE LIST UPDATED

19 February 2012

Taman Merdeka , Success !!


Assalamualaikum .. ^-^

** Credit : Mr. Google


** Credit : Mr. Google


Alhamdulillah semuanya berjalan lancar diketuai oleh Aiman Haziq (Siak) , student daripada opsyen PJ .. Dan tahniah kepada semua AJK Running Man Explorace .. Kami semua enjoy .. Cuma kami tak puas hati dengan soalan anda , sangat lah senang susah .. Haish ! Otak robot classmate la ni , Faez Hasaban .. Padan muka hang kena tepung tadi ..

Taman Merdeka tu cantik dan dekat dengan IPG Kampus Temenggong Ibrahim .. Senang nak pergi sana .. Cuma ada yang cakap Nasi Tomato tu buat diorang sakit perut .. Maybe acar sayur campur dengan ayam masak merah kot .. Tu yang lama .. Masih panas , dah ditutup dalam keadaan kedap udara .. Mungkin kot ?

** Credit : Mr. Google

Ada juga insiden yang berlaku .. Roomate kesayanganku , Syafinaz terseliuh / terpelecok .. Tisu buku lali bengkak .. Roomate-Mu ini sentiasa mendoakan semoga cepat sembuh .. Alhamdulillah Niena tak apa-apa .. Sihat-sihat je .. Tukang lari je .. Haha .. Banyak kena penalti untuk kumpulan kami .. Sebab kami fikir "complicated" sebab tu la .. Aish , bazir sampai 20 minit kt 1 checkpoint je .. 

Setiap checkpoint ada aktiviti dan soalan .. Semuanya memakan masa 6 minit setiap satu .. Jika setiap satu salah dan tidak menepati kriteria , penalti 2 minit akan dikenakan .. Sedap la AJK yang bertugas tu kenakan kitorang .. Dengan kena sapu ubat gigi kat rambut la , kena tepung la , sudoku yang tak masuk akal la .. Apa-apa pun pengalaman kan .. Bukan boleh beli kat mana-mana ..

** Credit : Mr. Google

Tapi sory la , gambar tak dak .. Sebab Niena tak ada ambil gambar pun .. kawan-kawan yang ada kamera je ambil gambar .. Nanti kalau dapat semua gambar tu , InsyaAllah Niena upload .. Tak janji tau .. Sebab dah mula busy untuk exam .. Ok la .. Bye-bye semua ! =)

p/s : Mimpi yang menakutkan , tapi ada orang yang aku minat .. Haha ..

Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

2 comments:

Muhammad Luthfi said...

ape ade kat taman merdeka tu?? :DD best ke? :D

aReLaN said...

tak pernah sampai taman merdeka.hehehe..bestnya ada explorace.letih tapi memang enjoy kan.

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea