PRICE LIST UPDATED

13 February 2012

The Manhattan Fish Market


Assalamualaikum .. ^-^

Pada 3 February 2012 hari tu , Niena dengan kawan-kawan hangout kat Jusco Tebrau City .. Paling penting pegi makan la kan .. Tau la dah lambat nak update .. Tapi tak peduli , nak update jugak .. My blog ya my dear ..

Kitorang makan kat The Manhattan Fish Market .. Jarang-jarang dapat makan tempat mewah macam ni tau .. Ye la , kitorang ni student .. Datang pulak daripada family yang tak berapa nak senang , sederhana je .. Ni pun lepas dapat elaun 2 February 2012 , hari sebelumnya .. Hihi .. Tak banyak pun , tapi alhamdulillah dapat menampung jumlah perbelanjaan buku dan kelengkapan belajar kami ..

Walaupun kami tak dapat baucar buku tu , tak apa lah .. Walaupun buku untuk student TESL ni selalu dalam RM80 keatas , tak apa .. Untuk ilmukan , buat apa nak berkira .. Opss ! Terlajak cerita sudah .. Jom tengok gambar apa yang sempat di capture !







My dish .. Yummy !


This one is Fish n Chip .. Sedap sangat !

Yang ni Tuna roll tak silap .. Lupa kot !

The side of Rose .. Her name is relly Rose ok ..






Amacam ? Terliur ? Hihi .. Tapi seriously , cuma Fish n Chip dia je yang sedap .. Yang lain-lain  , rasa dia tak seperti yang dijangkakan .. Lain tempat , lain rasa kan ?

Yang paling kelakar Niena kena habiskan 3 cawan sup sebab kawan-kawan Niena tak habis makan ..Kesian kat makanan tu .. Tapi apa-apa pun , alhamdulillah semua kenyang .. =)



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

aReLaN said...

uish...gambar makanan je panuh.nampak sedap.tapi bukan ke mahal ke kat manhattan???hmmm..tak pernah makan

P#eoniX said...

macam sedap jer....heheheh...
join jom...http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2012/02/kawanrakansahabat-sekalianentry-untuk.html

Cik FaRiZaM said...

sup dia sedap tak?harga cmne?

Lady Emilya said...

alahai ni yg rasa lapar ni hihi :D

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea