PRICE LIST UPDATED

14 March 2013

TESTIMONI FIGURE UP



Assalamualaikum .. ^_^















WAH,TESTIMONI YANG POSITIF MENGENAI FIGURE UP..
NAK MENCUBA? JOM CONTACT NIENA !!

Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

14 comments:

Khairul Zamri said...

Good luck :)

haddad alhaddad said...

Saya makan takde kesan pon, mcm mana nak buat biar betul2 berkesan? Dah dua minggu, 1 kilo pon tak turun air dah byak da, lebih 3 liter.. makan sikiit...

haddad alhaddad said...

Saya makan takde kesan pon, mcm mana nak buat biar betul2 berkesan? Dah dua minggu, 1 kilo pon tak turun air dah byak da, lebih 3 liter.. makan sikiit...

haddad alhaddad said...

Saya makan takde kesan pon, mcm mana nak buat biar betul2 berkesan? Dah dua minggu, 1 kilo pon tak turun air dah byak da, lebih 3 liter.. makan sikiit...

nor kosmetik said...

good luck

norazurin ali said...

ye...saya ada kesan..alhamdullilah...minum banyak air...mcm saya ambik 7-8 L sehari...pastu mkn tengahari biasa2 ja, still ambik nasi oks... elak mkn mlm yang melampau.... walaupun ambil pil, harus kawal pemakanan juga dan banyak bergerak.... cuba la...

princess of purple said...

saye br jer nk try.. today is my 1st day.. hope berkesan.. tp tekak rase haus semcm.. jangan kate 2 3 liter, 5 6 liter air pun ley minum lau haus cmni.. hehehe..

farha najwa said...

Sy br 1st time mkn fu .. tp sy mkn slps breakfst.. x pe ke?

tengku zuraida said...

berminat sangat nak try figure up ni.. tapi stok habis la pulak.. skang try dherbs diet gold sementara tunggu stok figure up.......

Niena Sofea said...

@tengku zuraida

skrg da ad stok smle .. :)

qaqa vic said...

Alhamdulillah. 2 minggu trun 10 kg. Pantang teh, kafein, susu and soya. Air masak mmg xlps. Xbersenam pun jarang. Cuma naik turun tangga je. Cubalah ye bagi yg masih :) tercari2 produk yg sesuai

nor hazleen said...

Baru 2 ary mgambil FU dah trun 3 kg, tp yg x tahan nya tekak haus je, ke tandas jgn ckp la, smpai kengkwn tegur, nk kata lapar, x lpar agsg, cme tgah ary sje sy ambil nasi itu pun sikit je, seb cpt rasa kenyg, tp alhamdulillah dari brt 60kg, skrg 57 kg, kalau boleh nk trun lagy :-) try yg bg blm mencube, ingat, bnyk kn minum air :-D

Niena Sofea said...

@nor hazleen

alhamdulillah .. bestkn berat turun > tak payah die or bersenam yang berat-berat pun .. thnxs share testimoni .. :)

Niena Sofea said...

@qaqa vic

alhamdulillah .. best kan ? Teruskan consume untk dptkn brat yg di idamkan .. :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea