PRICE LIST UPDATED

21 April 2014

Fynn Jamal Review Niena Beauty Shop in Instagram


Assalamualaikum .. ^_^



Siapa tak kenal Fynn Jamal kan .. Ala, yang nyanyi lagu Arjuna Beta tahap meleleh tu .. Deep kot lagu tu .. Betul2 menusuk kalbu .. Tak tahu jugak? Meh dengar lagu dia  .. 


Nak kenali dia lebih dekat, boleh follow dia kat Instagram .. Taip je "Fynnjamal" keluar lah nama dia .. Kalau tak puas hati jugak, boleh lah Google sendiri .. Ramai blogger yang menulis pasal Kok Ping ni .. Niena memang suggest mana-mana online shop nak menambahkan pendapatan, terutamanya yang berjual di Instagram agar mendapatkan khidmat 'advertising' dengan Kok Ping ..

Muka je nampak ganas, tapi budi pekerti baik ok .. Haha .. Kan Kok Ping? Soal bayaran , T&C boleh terus email kakt Kok Ping kat sini "thefynnjamal@gmail.com" .. Ni promote Kok Ping ke promote business haku? Both la .. Very thankful to her sebab advertise kan my kedai .. Ini review berbayar .. Sekarang mana ada yang free dik non .. 

Tapi korang kena sabar ya untuk Kok ping review IG korang .. Niena pun kena tunggu dekat 2 bulan tau .. Queue panjang uiii .. Ni bukti ha, payment on 25 February 2014 and she reviewing my IG on 20 April 2014 .. 

Mana yang kurang budget ke apa ke, cakap elok2 dengan Kok Ping .. Bincang macam mana nak buat ok .. Dia tak makan orang pun .. Dia paham je , ok ? Untuk review ni Niena bayar RM200 .. Yela ,bisnes pun belum kukuh macam orang lain .. Tahun ni baru nak masuk setahun .. Persaingan banyak kan, jadi memang macam ni la .. Lagipun bisnes ni part-time aje .. Tapi Niena dah daftar hokeyh dengan SSM .. Ni bukti


Korang yang niaga online tapi tak berdaftar , baiklah berbuat demikian .. Sekarang ni ramai je yang kena saman tau pasal buat perniagaan tak berdaftar .. Biarlah kecik mana pun bisnes tu, tapi kalau da nama bisnes tu kena lah jugak .. Dropship aktif, untung yang cecah ratusan ringgit sebulan rasanya patut daftar .. Ni saranan Niena .. Tak cukup tanah kau nak bayar saman nanti .. 

Ala, entry ni cuma nak cakap Niena betul2 berterima kasih kat Kok Ping .. Penulisan Niena pun tak mampu nak menandingi dia .. Harap je BM A+ masa SPM, habis sekolah hancur BM haku .. Rugi betul rasa .. Sapa nak canrik2, nak tinggi, nak kurus boleh la contact Niena .. Nk iklankan bisnes, boleh contact Kok Ping .. Sekali lagi Niena tepek email dia k, thefynnjamal@gmail.com .. Harap dapat membantu lah ya .. :)


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

Mommy tempe said...

Sape lg yg sudi promote online shop selain fynnjamal ni ye?

Niena Sofea said...

@Mommy tempe

ramai .. dena bahrin, atita haris, elcah, irine nadia ..

semua popular belaka .. :)

Zaidy Akhtar said...

Salam Niena,

good luck on your businesss..
saya nk tanya after fynn review sambutannya macamana? ok tk?

Niena Sofea said...

@Zaidy Akhtar

Wslm .. terima kasih .. :)

alhamdulillah memang ok .. tapi bak kata kok ping, rezeki Allah yang tentukan .. Kita usaha ..

Kalau ig shop yang baru, better swap review dgn ig shop lain .. Nak swap review dengan Niena pun boleh .. Niena free je .. X payah bayar .. :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea