PRICE LIST UPDATED

27 June 2012

Ruangan Iklan Untuk Disewa ?



Assalamualaikum .. ^_^

Niena nak minta pendapat korang semua .. Niena nak sediakan ruangan iklan untuk disewa .. Korang agak macam mana ? Ok tak ? Tapi Niena takut tak ada yang nak sewa pulak nanti .. 

Ni baru rancangan lah .. Kalau boleh nak beri sewa 15 hari percuma .. Kalau nak teruskan iklan , RM5 per month .. Ok tak ? Tak kisah lah iklan tu nak letak kat mana-mana kan .. Tapi kalau nak kat headbar , RM10 lah .. 


Mana-mana kedai online yang nak Niena review pon boleh .. Tak ada masalah .. Kalau review + sticky post selama sebulan RM5 sama macam banner .. Boleh nego. harga dengan Niena lah k .. Niena dah banyak buat review kedai online .. Boleh tengok kat entry ya ..

Niena sekadar minta pendapat .. Kalau kurang daripada 20 orang yang nak sewa & review .. Niena akan batalkan je .. Niena pun bercadang nak tukar template blog kepada yang lebih cantik .. Tetapi bukan dalam masa terdekatlah ..

p/s : Please help me here , here & here ..



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

8 comments:

Cik Rongoks said...

murah jugak tu rm5 sebulan :)

ummiarissa said...

Buat je lah dulu...nanti tengok sambutannya...mana tahu akak nak sewa jugakan..

ainulaqma said...

saya setuju!!! nak letak iklan~~ add saya kt fb Sweetybeauty Hijab eh.. tq :)

Niena Sofea said...

@Cik Rongoks

berbaloi kan ? =)

Niena Sofea said...

@ummiarissa

betul juga kan .. thnxs kak .. =)

Niena Sofea said...

@ainulaqma

boleh sis .. niena dah add sis kt fb .. =)

BBOS said...

niena sy berminat lah. Msih hrga ni lg ke?
Email sy ye bawalbiruonlineshop@gmail.com tq

bella hamzah said...

niena saya brminat saya da add awak kat fb.nadia nabilah nnti awk approve k.

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea