PRICE LIST UPDATED

18 June 2012

Yeay ! Dah Sampai !



Assalamualaikum .. ^_^

Jacket Running Man yang Niena order dah sampai .. Setelah lebih 3 bulan menanti , akhirnya siap juga jacket tu dah telah diposkan kepada Niena .. Tapi sekarang Niena tak ada kat rumah dan tak dapatlah nak tunjuk kat u olls semua pattern jacket tu kan .. Nak posing dengan jacket tu pun tak boleh .. =(

Niena homesick ni .. Setiap kali naik sem , memang macam ni .. Melalak je tak henti-henti .. Tak malu betul , umur dah 19 tahun tapi cengeng .. Tapi nak buat macam mana .. Memang macam nilah Niena .. Hidup 18 tahun tak pernah pisah dengan parents , tetiba kena berpisah pulak .. Mana tak terasa kan .. Niena tak kisah orang nak cakap apa tentang Niena .. Biarlah ..Cuma Niena je yang rasa .. Kita personaliti dan perasaan satiap individu lain ..

Sem ni sem yang sangat penting .. Sem yang akan menetukan samaada Niena akan layak naik degree ataupun tidak .. Kalau Niena fail , memang rugi ja duduk kat IPG ni selama 1 tahun setengah .. Niena harap Niena dapat berusaha dengan lebih gigih lagi untuk pastikan Niena akan layak menduduki peringkat ijazah pada tahun depan .. Amin ...



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

3 comments:

deno said...

all the best! :)

Miss Sue said...

alaaa... kite nak tengok jacket tu :(

♥ƨнаrιfαнαzιeyaтyα∂∂ιcтs♥ said...

hey dear. chumel blog,sukesangat ! feel free to visit mine & follow my twitter @aziedovey :D

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea