PRICE LIST UPDATED

14 March 2012

Buffered Earning (BE) Pertama !


Assalamualaikum .. ^-^

Alhamdulillah pagi-pagi ni dapat rezeki .. Niena pun tak sangka akan dapat BE , Niena dah lama putus asa dah pun .. Buka blog, tengok macam ada iklan best-best .. Lalu Niena bersyak wasangka lah sama ada Niena ni dapat BE ke ape ke kan .. So, check-check kat web Mr. Nuffnang bukak earning, dapat lah BE seperti yang disangka .. Agak terkejutlah .. 

Pengunjung kat blog Niena ni pun turun naik .. Orang yang komen pun tak ramai .. Bila dapat BE ni pun Niena tak tahu lah .. Tapi berharap lain kali dapat lagi .. Hihi .. Aish, ada yang tak percaya ke ? Ish3, meh tangok kat sini .. Ada yang nak tahu cara nak dapat BE ? Yang rajin bagi tips ni pun Apit .. Ada yang tak kenal ? Ala yang FizGraphic.com tu .. Cuba lah bukak tutorial dia .. Banyak info yang berguna tau ..

Dia memang aktif bab2 earning ni .. Baik Mr. Nuffnang, Churp-Churp mahupun Says.my .. Boleh lah terus ke blog dia okeyh ? Dia tak kedekut ilmu pun .. Tanya je dia .. nanti dia tolong korang lah .. =)

Tapi mesti ramai dah putus asa dengan Mr. Nuffnang ni kan ? Niena punya earning pun hanya RM4.55 sahaja ! Ha, tak percaya ? Macam mana tu nak survive sampai RM50 untuk cashout? Sekali lagi, rujuklah blog Apit tu ok .. Tu je Niena dapat tolong .. Yang selebihnya Niena tak tahu & tak berapa arif bab-bab ni .. Kalau Churp-Churp tu, boleh lah Niena tolong .. Yang lain-lain tu Niena tak tahu .. 

Blog Niena ni tak popular, earning pun tak banyak .. Cuma sekarang tengah berusaha untuk naikkan earning Churp-Churp yang hampir cash out .. Tapi belum capai amount yang seharusnya cash out .. Korang tolonglah Niena tambahkan pendapatan Niena ni .. Klik semua Churp-Churp Niena .. Bila korang dah klik, beritahu Niena .. Nanti Niena klik korang punya semula .. Ok ? Niena tak kedekut nak tolong tekan ni .. =)





Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

15 comments:

CIK MAY said...

meh la klik kat iklan jacob CM..hihi..tgh running tu..hehe.

btw tahniah..

Pwincess sarah said...

wau bestnya dpt BE.. :)

SWEETSYAZA said...

done klik urs babe :)

klik mine too :))

M@W@R Q@SeH said...

tahniah...sy klik2 churp2 & nuffnang awk..

Unaa \Nafeyqa Qaisa/ said...

wahh ! nak jugakk :)

CIK MAY said...

done..eh..byk dah klik kat niena ni..hehe..yg says.my pun da klik jugak.. =)

aReLaN said...

congrats niena!!!hohoho..moga semakin bertambah.uish..starting terus RM3 lebih tu.

Faryan said...

HAI SYA DH PROMOTE AWAK..THEN HALAL JE OK ... SY COPY AWAK PUNYER... TAPI TAKPE SY DAH KLIK AWAK PNYER CHRP ..AWAK PLAK YE... :)

Faryan said...

hai sy dah klik awak punyer chrp

fllw sy blk


faridzhuanfirdaus.blogspot.com

hehehe..jgn marah naaa

millerJ said...

bestnya da dapat BE ni!hehehe.. blog jesse baru start ads nuffnang ni..so kena sabar byk2.hehe.. btw, congrats kak.. jum saling mengklik ads each other.. hv a good day :)

Cik FaRiZaM said...

wah ada BE la.sy pon ada satu je.

fazzlim said...

tahniah..
fazz pny nuffnang xnaik2 pn..sedih :'(

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

klik Cekpipah punye gak bole..
done klik niena punye iklan..

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/
thanx..

SEMUT said...

TAHNIAH DAPAT BE NUFFNANG.. NICE BLOG..

NadyaBubble said...

Kena sabar :)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea