PRICE LIST UPDATED

3 October 2012

Thanks For Helping Me Lyssa



Assalamualaikum .. ^_^

Hari ni Niena menaip lagi .. Alhamdulillah adalah masa lapang yang Allah pinjamkan buat Niena .. Blog Niena sebelum ni ada masalah sikit .. Masalah apa ? Cer tengok sini ..


Ni lah prob nye .. Bawah tu ada lebih .. Padahal tak ada apa-apa pun kat bawah tu .. Jadi Niena runsinglah memikirkan macam mana nak buat dengan blog Niena tu .. Fikir punya fikir , Niena nak minta tolong Lyssa .. Lyssa mana ni kan ? Erm .. Banyak orang nama Lyssa kan .. Huhu .. 

Lyssa mana lagi kalau bukan Lyssa Faizureen tau .. Ha , jangan main-main .. Otai tutorial lagi tau .. Alhamdulillah lah Niena sempat friend dengan dia sebelum akaun dia penuh .. Tak percaya .. Meh tengok sini ..


Tu dia .. Percaya tak .. Tak tipu punya lah .. Okey , sekarang macam mana Lyssa bantu Niena dengan masalah Niena ni ? Jeng .. Jeng .. Jeng .. =)

Ni pernyataan masalahnya ..

Ni jalan penyelesaian ..

Alhamdulillah semua dah okey .. Lyssa pun beri solution yang cepat .. Lepas tu adalah jumpa aplikasi kat Facebook ni .. Yela .. Facebook kan sekarang banyak aplikasi kan .. Adalah aplikasi Blogger Hebat untk anda .. Niena saja cuba try test kan .. Tup , tup keluarlah gambar blogger ni .. 


Huhu .. Kebetulan pulak kan .. Niena cuba benda ni sekali je ea .. Tak ada nya try again .. Btw , kat blog Niena ni semua ikut tutorial Lyssa .. Niena memang tak pandai sangat bab hias menghias ni .. Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak Lyssa .. =)



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

Lyssa Faizureen said...

wahh . wahh . amboi amboi . kemain lagi buat entry yerp . segan i . hihi .

apa-apa pu thanks lah sebab setia guna tutorial Lyssa ! hoyeahh xD

Yanie Andierah said...

sayaaaaa pun suka cara dia bagi tutorial ! Ohsemmm ^^

Niena Sofea said...

@Lyssa Faizureen

mestilah setia Lyssa .. Kita ni x pandai bab2 tuto ni .. =)

Niena Sofea said...

@Yanie Andierah

kan ? semua menjadi .. alhamdulillah .. =)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea