PRICE LIST UPDATED

4 January 2012

Inilah masanya !

Assalamualaikum .. ^-^
Kakak2 , adik2 , abang2 sihat2 belaka tak ?

Niena disini alhamdulillah sihat .. Kepenatan semalam sudah hilang dan pada petang yang berbahagia ini Niena nak teruskan aktiviti Niena sebagai blogger ..

** Maaf kalau sakit mata tengok gambar ni .. =p

Aktiviti apa ? Hihi .. Blogwalking (hobi terbaru) , update tudung2 yang nak dipasarkan (ayat tak boleh blah) , join segmen , contest & GA ..

Petang ni Niena free .. Tapi petang esok ada koko .. Main bola baling ..
Seriously tak pernah main dan tak tahu .. Harap segalanya berjalan lancar ..

Kepada semua yang tinggalkan jejak kat chatbox , Niena follow .. Maaflah kalau ada yang follow Niena tapi Niena tak perasan untuk follow balik sebab korang tak tinggalkan komen mahupun jejak kat chatbox ..

Minta maaf lah sangat2 k ..
Jom tolong Niena !


Siapa2 yang dah tolong Niena tu , komen kat sini biar Niena klik korang punya iklan pula .. Niena tak kedekut dengan klik .. Don't worry .. Setiap kali Niena blogwalking pun , Niena akan klik semua iklan korang ..

Niena tak berkira .. =)

Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

2 comments:

ayiel said...

cute pic! hehe
happy blogging~goodluck main handball esok ye :)

kyoshi_sousuke said...

good luck nina..hihi

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea