PRICE LIST UPDATED

2 January 2013

Luahan Hati


Assalamualaikum .. ^.^

Hari ni hari pertama kelas dan ahri pertama bergelar pelajar degree .. Teruja ? Biasa-biasa je .. Ye la , homesick kan .. Dekat kelas wajib ada ketua opsyen (KO) dan penolong ketua opsyen (PKO) .. Biasanya kami lantik selepas habis sem ..

Tetapi lepas exam sem lepas kitaorang dengan senang hati balik ke rumah masing-masing langsung tak lantik .. Baru tadilah lantik .. Niena memang dengar ada ura-ura diorang nak naikkan Niena jadi PKO .. Niena dah mula risau .. Tanggungjawab berat tau .. Kelas tu berada dalam tangan Niena ..

Dan mengikut demokrasi , Niena pun terpilih la jadi PKO .. Apa-apapun Niena kena tolong KO .. Tah la .. Nak cakap redha , hati belum rela .. Dengan homesick lagi .. Memang macam-macam perasaan ada .. Member baik Niena pernah jadi PKO sem lepas ..

Tapi Niena tak ambil tahu sangat lah .. Sekarang ni turn Niena , memang lah Niena kena bersedia nak buat analisa kehadiran , ambil kehadiran setiap hari .. Niena ni dah la selalu balik setiap minggu .. Niena takut Niena pentingkan diri Niena sendiri ..

Niena jadi setiausaha persatuan masa foundation dulu pun dah gabra macam apa .. Ni kan PKO .. Memang cabaran lah .. Tapi alhamdulillah , selepas sem ni Niena dah tak payah pegang apa-apa jawatan lagi dalam kelas .. 

Sesungguhnya memberi komitemen itu memang sukar .. =='


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

1 comment:

Nur Irdina said...

saye tak pernah lalui tu semua. saye tak tawu sangat. tapi saye rase kalau redha jadi senang kot. heheh ! =D

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea