PRICE LIST UPDATED

31 December 2011

Thanks To Mr. Nuffnang Cool

Assalamualaikum .. ^-^
Kenapa Niena berterima kasih pada Mr. Nuffnang ? Ha , ada yang nak tahu ke ?
Niena dapat BE ke ? Naaa , tak pun .. Buat muka sedih sikit .. =(

Untuk ke tahap BE tu belum lagi lah .. Tapi hari tu Niena ada hantar ticket kat Mr. Nuffnang ni ..
Tanya apa fungsi RSS kat Nuffnang xchange tu .. 
**Tapi belum ada balasan ok ..

Niena tanya blog Niena ada potential ke untuk tersenarai dalam RSS untuk Nuffnang xchange tu ..
Niena agak hampa la kan kalau tak ada RSS Niena kat situ .. Siapalah nak baca blog Niena ni nanti kan ..

Tadi Niena tengoklah blog , tup2 ada muka Niena kat Nuffnang xchange tu .. Apalagi , sukalah sangat2 ! Rasa macam nak jerit2 kat Mr. Nuffnang & ucap terima kasih .. Hihi ..

Niena yakin ramai dikalangan pengguna Nuffnang memasang Nuffnang xchange kat blog diorang .. Selain dapat naikkan traffic blog , dapat juga mengeratkan hubungan antara pengguna Nuffnang ..

** Ignore the picture ..


Inilah yang muncul .. Hihi .. Suka2 .. =)

Thanks once again to Mr. Nuffnang .. =)
Grin from ear to ear .. 


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

1 comment:

nurmujahidah said...

tahniah nina,, yang pasal header tu,, mm,, sabar jela k,, maybe ada sebab tu,, muja pun salunya redha je kalau tak dapat hadiah ga yang muja menang,, shawl tak sampai2 pun,, sdey gak,, tapi muja redha,, bukan kite bayar pun kan,, tk pe,, kita doakan je dye dapat kesedaran nanti kalau betol dye btol2 tipu,, ok :D

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea