PRICE LIST UPDATED

30 December 2011

Realiti Konspirasi Zack Zukhairi

Assalamualaikum .. ^-^
Realiti Konspirasi dan Realiti Bukan Fantasi ada kaitan ke ?

Haish , ada ke antara korang yang tak tahu blog En. Zack Zukhairi ni ?
Sila angkat tangan ! Ok , teacher Niena tak nampak sebab alam maya .. = =' 

Siapa2 yang tak tahu , klik sini ..

Opsss ! Nak ke blog jejaka ini ?
Klik header dia 


Kenapa Niena minat kat dia ni ? Sebab dia hensem semalaya ke ?
Aish , no no no .. Bukan ok .. Niena suka penulisan dia yang slumber .. Gila2 punya slumber tau ..
Siapa yang belum pernah baca tu , Niena syorkan sangat pergi baca ..

Korang mesti rasa nak gelak guling2 360 darjah punya .. Nak guling pun sampai tak cukup tanah rasanya ..
Ni lah blog pertama yang Niena admire sangat .. Niena nak berblog pun sebab dia dulu ..

Sekarang ni dia dah lama tak update blog .. News terbaru dia kat Facebook pun Niena tak berapa alert .. 

Korang2 yng pernah baca blog dia , jangan unfollow atau buat tak tahu je ok ..
Kita sama2 nantikan kemunculan beliau ..







Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

✿ Milly Molly ✿ said...

Milly pn same! This is the 1st blog yg bg smgt utk Milly start berbelog. Sgt best kan? :)

mc laa said...

saya pom suka ngan dye nie....da lme dye xupdate dye punya blog...

Niena Sofea said...

milly blog dia memang best sangat ..

sempoi je . =)

Niena Sofea said...

mc , a'ah .. dgr cite cam dy nak fokus exam .. tu niena tak tahu lah ..

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea