PRICE LIST UPDATED

28 December 2011

Penat Tunggu Tapi Tak Keluar Juga !

Assalamualaikum .. ^-^
Korang pelik tengok entry kali ni ?
Apa yang Niena maksudkan tu ?



Niena tahu sekarang ni ramai sangat blogger yang berebut-rebut nak buat contest , segmen & GA ..
Rasa macam free gift ni ada je hari2 yang publish ..

Masing2 sebab apa ?
Antaranya sebab nak tarik follower , pembaca setia , up traffic ..

Ada sesetengah blogger yang tak bertanggungjawab .. Sorry to say ok ..
Malah ada juga yang buat event tapi nama pemenang , list segmen tak umum2 ..

Dik , sebenarnya ada hadiah ke tak ni ? Apa suruh orang klik iklan awak baru nak beli hadiah ?
Kalau guna heartbeat yang macam siput tu , bila nak cashout ?

Niena tak senaraikan siapa .. Tapi Niena nak nasihatkan lah ..
Tak mau lah macam ni .. Tak baik .. Sampai 2 minggu dah tutup penyertaan tapi masih tak umumkan nama pemenang ..

Niena banyak join semua ni .. Sebab apa ?
Sebab nak support blogger2 semua .. Tapi kalau korang buat macam ni , lain hari korang buat ,
x ada orang nak participate ..
Ha , masa tu barulah padan muka dengan korang ..

Niena tahu korang yang buat segala macam tu , tapi tak baik hampakan orang lain ..
Seriously Niena tak kisah kalau Niena tak dapat pun ..

As an advise , better don't do it or you will lost your follower and no one want to enter you blog ..
Remeber that .. I know i'm not perfect , but as a blogger we should not ashamed ourselves ..
Do not take advantage on people kindness .. You make other people feel disapointed ..

Niena tak judge siapa2 atau kenakan siapa2 ok ..
Chil je , kepada mereka yang join tu .. Sabarlah ye ..
Blog ni pun belum ada sebulan lagi ..
Kalau baby baru lahir tu , tahu nangis je ..

Tapi Niena dapat tahu tentang semua ni sebab blogwalking ..
So , rajin2kan diri anda untuk blogwalking & support la blogger2 lain ye ..
Kepada yang terasa tu , Niena minta maaf banyak2 lah ye ..


Pesanan ikhlas dibawakan khas oleh 
Niena Sofea .. 



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

18 comments:

Mimie said...

nasihat yg bagus.. :) i like..

nurul ezzatie zulkarnain said...

done follow gak..
x dapat nak update churp2 sebab line ezzatie laju macam siput..

nurmujahidah said...

sokong awak banyak2 :D

DianaAzis said...

Pernah juga kena macam ni..Contest buat memang dah lama..tarikh tutup pun dah lama jugak..entry pemenang sehingga kini tak buat..yang paling best, PM kat FB mintak alamat dan bagi masa cuma dr pagi smpi ke malam utk bg address. Kebetulan tak buka FB malam tu..lepas tu kita PM dia balik dia buat bodoh je..hrmm..ada juga orang yang camni kan...

Razif Mokji said...

saya sokong kamu, blogger yg bagus mesti jujur

Eiqa ciK said...

biasa la tue Niena.. kdang2 saje nk buat bg hadiah tpi xda pown sebenar nyer.. :)

Eiqa done klik smue churp2 ngn nuffnang :D

✿ Milly Molly ✿ said...

Betul2! Pernah ade pengalaman lambat dapat hadiah topup. 2,3 minggu after announce baru I dapat. Sedey. Terus down kat blogger tu. Huhu

Onitsuka_hana said...

yang xumum2 pemenang tu sebab segaja nak suruh peserta up trafik ja kowt.pas2 bila dah meningkat baru umum.hehe.. geram gak.hehe

Han suka gak join contest kalu xda atau nak update apa.. :)

Eza Boom Boom :) said...

wawawa :( sedih bila kenang pengalaman Eza. Menang GA, p hadiah tak sampai-sampai lagi. Dah nak setengah tahun dah... Eza kena lupakan or maafkan je ke?? Ishh.. Sedih tau, tapi apa nak buat. Mungkin bukan rezeki.. :(. Good entry with superb advice. First time jejak sini. Blogwalking... :)

Niena Sofea said...

thnxs mimie .. =)

Niena Sofea said...

ezzatie , x apa .. nnt update k lw tenet ok .. =)

Niena Sofea said...

muja , hehe .. tahu sangat keluham bllogger2 ni ..

lagi2 mcm kita yg rajin join benda2 ni .. =)

Niena Sofea said...

diana , biasalah .. diorang cuma nak up traffic , follower je ..

kdg2 kita yg jd mgsa ..

Niena Sofea said...

razif , mmg btl .. knalah jjur wlwpn pahit ..

Niena Sofea said...

eiqa , btl kan ..

btw , thnxs ye eiqa .. =)

Niena Sofea said...

milly molly , untung dapat .. kalau tk dapat ?

meraung hampa .. hehe ..

Niena Sofea said...

hana , btl jugk .. lw clueless + blur nk taip apa ..

join je la contest asalkan blog tak bersawang .. =)

Niena Sofea said...

erm .. lupakan je la eza .. maafkn je dia ..

lgpn duit & tenaga dia kan .. kita nak marah pun tak boleh ..

thnxs singgah sini .. =)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea