PRICE LIST UPDATED

27 December 2011

Tips Diet Berkesan

Assalamualaikum .. ^-^
Ada diantara korang yang sedang berdiet ke?
Nak tahu rahsia diet ?


Niena nak kongsi sikit .. Diet kali ni tak minta korang ikat perut ke , tak makan langsung ke..
Yang penting tips ni sangat berkesan ..
Tak rugi korang tahu tips ni ..

Niena bukan nak jual produk ok ..
Tapi ni kenyataan ..
Mungkin ada yang kurang mengambil berat tentang kesihatan ataupun terlalu sibuk 
dalam menjalani kehidupan seharian ..

Jangan risau , semua ni diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ..

Niena , macam mana nak tahu berat dan tinggi kita ni seimbang ?
Ha, bab tu dinamakan BMI ..
Niena ada application BMI ni , jom check sama2 ..


*yang ni Niena punya , pada bulan 4 dulu la .. Hehe ..

Tips dan topik yang diketengahkan



Ha , macam2 kan ? Korang boleh baca tips2 dia kat sini ..
Ada resipi untuk korang yang diet ..

Ingat , korang boleh klik kat sini .. =)


== SEMOGA BERJAYA DALAM MISI DIET ANDA ! ==




Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

✿ Milly Molly ✿ said...

Thanx for sharing! :)

#kte xde tweeter blh ke sign up churp2? :(

aReLaN said...

nk control makan tkleh.so,i prefer on doing exercise more drp kna kawal makan.hehehe

Niena Sofea said...

Milly Molly , boleh je pakai fb .. =)

Niena Sofea said...

arelan , tp ramai kot malas yg nk bersenam ..

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea