PRICE LIST UPDATED

27 December 2012

FELINNA Inchloss Lotion



Assalamualaikum .. ^.^

MAHU LEBIH LANGSING??
MAHU MENGHILANGKAN LEMAK2 DEGIL DIBAHAGIAN PERUT, LENGAN, DAN LAIN2?? HASILNYA MEMANG MEMUASKAN...

Hello darl ! Hari ni Niena nak bagitahu sikit tentang FELINNA Inchloss Lotion .. Ada yang tak tahu ? Macam ni rupa dia ..

Harga : RM75 / bottle
Postage :RM6 bagi semenanjung & RM9 bagi Sabah & Sarawak

Kecil dan comel je kan ? Mudah dibawa kemana-mana .. Nak tahu kebaikan dia ? 

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana-mana bahagian kita tidak puas hati.

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik.Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya tiada sebarang chemical. ( KECUALI BAHAGIAN PERUT )

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pun boleh mencuba. Pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30 JUZUK AL-QURAN di Mahad Tahfiz Bukit Mertajam Penang... Semoga lebih dirahmati. (TIDAK BOLEH DILANGKAH YA)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti tidak nampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN.

Kenapa semua harus memilih inchloss? 

1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak wangi jek)

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Hehe

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tap
ak kaki pon membantu! Dah berkali2 owner reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :)

4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye...

Hihi .. Menarik tak ? Dengan harga RM75 sebotol dan harga pos RM6 bagi semenanjung & RM9 bagi Sabah & Sarawak .. Jom lah cuba .. Kita sama-sama kurus .. Untuk berhubung terus dengan Niena , boleh pergi ke FB Niena ya ..

Klik sini untuk mendapatkan produk ini


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

hananhadila said...

bunyi macam menarik :)

Aqilah Amran said...

Salam alaik,
boleh saya nak minta tolong?? saya ada nk kena siapkan project. sy randomly tnya org ramai esp umur 17-25, buat survey.
jd, nk minta awak tolong jwb soalan ni.

siapa idola awak dan sebab2 pilih beliau.

jwb dalam 10 ayat. lepastu bolehlah email pd sy:

fatiniffahaqilah@yahoo.com

terima kasih sgt2. :)

ELFarahin said...

Jom JOIN ni :)
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

Hidayatul Afzam said...

Jemput join GA saya : End Year Giveaway by Princess1405

Jangan lupa support mereka juga : TOPUP RM100 &
KENALI KAWAN BAIK

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea