PRICE LIST UPDATED

10 December 2012

Tutorial : I Know You Stalker !



Assalamualaikum .. ^.^

Kali ni Niena nak beri tutorial tentang stalker di Facebook .. Korang mesti curious kan nak tahu siapa yang stalk FB korang ? Niena dapat daripada blog Farah .. Sangat berguna .. Hihi .. Niena dah cuba dan hasilnya , memang mendebarkan .. Tapi Niena punya tak lah berdebar mana .. Sebab Niena tak ada peminat pun .. Haha ..

Dah dah .. Jum tengok macam mana nak cari stalker kita ni .. 

1. Log in Facebook korang ya ..

2. Lepas tu , tekan right click tapi bukan pada gambar atau link ya ..
3. Lalu , klik pada "View page source"


4. Akan keluarlah new tab yang mengandungi kod-kod profile Facebook korang .. Korang tekan (Ctrl + F) untuk search kata kunci ORDEREDFRIENDS ..


5. Di dalam bulatan hitam adalah nombor profile stalker korang .. Copy nombor itu lalu masukkan ke hujung link ini www.facebook.com/___________ 
Contoh :  www.facebook.com/100004739345867

6. Tekan enter and jeng, jeng, jeng ... Itulah stalker korang ..

Nombor profile ini mengikut 'stalker' yang paling banyak mengintai di Facebook korang .. Amacam ? Seronok kan .. Selama ni duk mencari cara nak tahu stalker , sekarang dah tahu .. Gembira tak ? Ok , done .. Kalau suka , donate kat bawah tu dan tekan like .. =)

Credit : Farah


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

23 comments:

Nor Idayu Abd Rahman said...

Wah!!! Berguna.. Dah tahu siapa... Hencik cinta hati suka stalker rupanya.. Hahahah!

nasriz fardisza said...

dh try dh...tau dh ape stalker kite...tq...

Mimie Najib said...

dah try kt fb baru takde.. nk try kt fb lama la..hehe

Mimie Najib said...

haha..akaun lama pun xde.. :p

♛ Aina Ayunie ♛ said...

jadi-3! haha..

Nurmujahidah Ismail said...

dah try bnda ni and mmg menjadi,, now i know my beloved friends are my truly friends,, hee :D

Mrs.MieRaLiciouSs said...

menarik sangat. boleh saya share kat blog sy jgk tk? nnti sya credit awk dgn farah :)

Jannahh said...

hee jadi. kita gelak kuat kuat bila dah tahu sapa yang selalu stalk fb kita. thanks. hee nak copy pasal ni eh :)

Nurul Farhana said...

hehe,,,thanks for da info
best pulak da tau sape yg suka stalk fb kite..

\\ Izzah // said...

Rupanya yg slalu stalk kawan sendiri , hihi :) Mintak kopy , hhe

Hunny Syarwani said...

sy copy ok?? :)

Miss Sue said...

thanks shared.. malas pulak nak check banyak sgt. tenet lembab..

Najla Najihah said...

Terima kasih ajarkann :D Dh tau dh siapa. tapi yg stalk tu pun bukannya tujuan nak stalk tapi nak add je kot. huhu

Amira Zainal said...

hehe... dah tahu dahhh :) thanks for the tuto :D

azifah yazid said...

dah taw :)

Sky Contact Lens said...

Kenape tk jadi ye ? :(

NURUL ◕‿◕ said...

kalau tak kuar perkataan ORDEREDFRIENDS masa search kira tak da laa ye?

athiQistina said...

eh , saya rasa tu kawan kita yang dekat chat lah . kot lah .

http://livetheinfinitylife.blogspot.com/2012/12/kau-stalker-aku.html

Nur Syahira said...

mohon share .. cdt to awk k ? hehehe..

StrawBerry Cynta Syasya said...

wow.. sangat berguna ...
bagus2 .. bly check

Mohamad Azim said...

xboleh pon? kecewa. =(

Mohamad Azim said...

xbole pon. kecewa =(

Senah Nak Bercerita said...

macam mana nak buat blog macam awak nih >.<

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea