PRICE LIST UPDATED

18 December 2012

To All PMR's Candidates



Assalamualaikum .. ^.^

Selamat malam bagi korang semua .. Ini entry lewat malam kerana pergi rumah nenek kejap .. Tengok sepupu & tengok cerita Hantu Kapcai dengan family .. Rumah nenek Niena tak jauh pun .. Ada je depan rumah Niena ni .. Hehe ..


Tapi , main point Niena sebenarnya adalah .. Nak ucap gud luck kepada semua adik-adik yang nak pergi ambil result PMR esok .. Memang gementar .. Tapi Niena dulu tak rasa apa sebab tahu tak dapat perform yang terbaik .. Niena tak target even 1a pun ..

Tiba-tiba dapat result macam ni

IMAGE WAS REMOVED BY AUTHOR

Nur Farhanah binti Mohd Noor
Sekolah Menengah Kebangsaan Semenchu (SMKS),
Kota Tinggi , Johor
PMR 2008
** Kalau tak nampak  , boleh klik untuk lebih jelas ..

Mau terkejut beruk Niena .. Korang nak tahu tak masa percubaan Niena dapat berapa je ?



Teruk kan ? Kertas ni Niena masih simpam lagi tau .. Memang kenangan la .. Pesanan Niena kat sini , jangan takut nak hadapi keputusan ni .. Ini bukan pengakhiran hidup .. Tak nak lah nanti dengar ada yang bunuh diri bagai sebab result teruk ..

"Eh,kau bolehlah sebab kau pandai.." , ayat ni tak boleh dijadikan prinsip hidup ye .. Setiap yang berusaha pasti berjaya .. Jika tidak , itu bukan rezeki .. Percaya pada apa yang Allah dah tentukan .. Redha sahaja ya .. Korang boleh baiki kesilapan tu ..

Sekarang banyak sangat dah tempat dan tawaran yang banyak untuk menyambung pelajaran .. Kerajaan dan pihak swasta telah mengambil inisiatif yang sangat drastik untuk membantu korang .. Pasti ada tempat untuk korang ..

Walaupun korang rasa korang tak mampu bawa akademik , cubalah kemahiran .. Ok ? Yang penting , jangan putus asa .. Dunia sekarang semakin mencabar .. Cukup sampai sini sahajalah Niena berkongsi pengalaman Niena ..

Meh tengok keputusan PMR dua orang adik Niena ..

IMAGE WAS REMOVED BY AUTHOR 

Nurul Nabilah binti Mohd Noor (9A)
Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Bandar Penawar (SMKA-BP),
Kota Tinggi , Johor
PMR 2009

IMAGE WAS REMOVED BY AUTHOR 

Nurul Nasuha binti Mohd Noor (9A)
Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Bandar Penawar (SMKA-BP),
Kota Tinggi , Johor
PMR 2011



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

Dunia Wilma said...

Semoga semua calon PMR mendapat keputusan yang cemerlang ^_^

Aida Lavera said...

Alahaii pandainyaaaa. Hmm kita ni tak tahu apa jadi pada result nanti :(

alia syuhada said...

Alia pun dapat 9A tahun lepas *cehh,nak membajet juga ! haha*
Btw, adik alia ambil result hari ni :)

SyamimiNazifa said...

hantu kapcai kelakar kan ?
btw tahniah untuk yg dapat straight A;s tu x]

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea