PRICE LIST UPDATED

9 November 2012

Contest I Choose To Wear Hijab



Assalamualaikum .. ^.^

* Klik banner untuk join .. =)

Korang , jom lah join contest ni .. Menarik kan ? Musim cuti sekolah ni , memang banyak contest, segmen dan lain-lain .. Jom join .. Buat isi masa lapang .. 

Ni gambar yang Niena pertaruhkan .. =)




Syarat syarat :
1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
2. Letak gambar yang korang pertaruhkan


Hadiah :

1st prize
RM50
Maxi skirt
Bawal plain
Review blog

2nd prize
RM30
Maxi skirt
Review blog

3rd prize
RM20
Bawal plain
Review blog

 3 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang)
Review blog

Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan je)



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

8 comments:

Salwa Ismail said...

Thanks sebab join! :D

♥ Miss Hearty ♥ said...

lawa la :) gud luck dear ! kite pon join ^^
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

nurhayati said...

gudluck..done follow u..:)

Amalia said...

dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

Nadiah_Rahman said...

hye , nad dr contest same .dtg n follow cini , gudluk yeah !
http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Amal said...

saya dari contest yang sama
done follow sini lama dah
*nama saya pun amalina..huhu

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Dianaa said...

dari contest yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

NorShafiqah said...

hai :) dari contest yang sama :) nice photos :)
http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea