PRICE LIST UPDATED

26 November 2012

Durian Crepe



Assalamualaikum .. ^.^

Ha , ni entry kedua untuk hari .. Percaya tak percaya sampai 2 desserts Niena buat hari ni .. Mau patah pinggang .. Hari ni Niena buat Blueberry Cheese Tart and Durian Crepe .. Entry bergambar saje lah ye .. Penat dah ni ..

Niena tak puas hati dengan crepenye .. Esok bercadang nak cuba resipi yang lain pula .. Semoga diberi kekuatan , InsyaAllah .. =)

Rupa crepe lepas diangkat dari api .. 
 Dilapik dengan plastik sebab takut crepe melekat antara satu sama lain ..

Ini durian dan whipping cream .. Inti dalamnya ya .

Jjang ! Dah lipat .. Hodoh sikit .. =p

Inilah rupa setelah dipotong ..

SELAMAT MENJAMU SELERA .. =)


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

4 comments:

nunnaly said...

wah, pandainy niena buat crepe. cupcakes pn ade wat gak kn. nmpk sedap jer. :9 kalau sis, mmg kmpm fail. ngee.

Syamimi_Tahir said...

eh cantik la lipatan . mcm bantal . Terliur tgk .

Hnahdy said...

bagi sikit.huhu kesian hana xpernah makan

#JemahAwesome said...

Tak pernah rasa pun durian crepe ni :3 Anw,jom join? ^^
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea