PRICE LIST UPDATED

10 November 2012

Segmen: Grand Blogwalking



Assalamualaikum .. ^.^

*Click banner to join .. =)

Niena memang minat berblogwalking .. Kalau tengok entry Niena , banyak tentang menambah follower dan blogwalking .. Tak percaya ? Cuba tengok entry dibawah ni ..

Tekan tajuk entry untuk baca .. =)


List ni Niena buat sendiri .. Penat woo buat list ni .. Ingat senang ke .. Tu lah usaha Niena nak mudahkan korang-korang blogwalking .. 


Niena memang nak bagitahu macam mana korang nak tarik pembaca lain pergi blog korang .. Niena ada sediakan beberapa page di FB yang menawarkan dan membenarkan anda PING entry di group tersebut ..

Niena sediakan dua sahajalah entry tentang blogwalking ya .. Niena banyak join segment blogwalking .. Boleh search kt blog Niena ya .. Terima kasih .. =)

Segmen berlangsung selama sebulan(7/11-7/12)



Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

7 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

#JemahAwesome said...

Hai,dari segmen yang sama! Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Solehah Shamsuddin said...

Hai, sy bw sini ye...
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

UmmiAbi said...

Ummi follow & bw sini..
Salam perkenalan dari ummi..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam perkenalan dari segmen sama

http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Wnurdiyana said...

hai, dari segmen yg sama. done follow awk, follow me back oke:)

http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Ct Noraishah said...

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea