PRICE LIST UPDATED

11 November 2012

Year End Giveaway 2012



Assalamualaikum .. ^.^

* Click banner to join .. =)

Syarat-syarat penyertaan (100% copy)
  1. Buat lah entri bertajuk "Year End Giveaway 2012". Kalau dah disuruh buat entri so HARUS letak Banner Giveaway ni dalam entri tersebut.
  2. follow blog ini kalau sudi. tak paksa pun tapi amat digalakkan supaya nanti tahu tentang update semasa. TAPI WAJIB FOLLOW BLOG SPONSER BALIK.
  3. tag lah kawan sebanyak mungkin yang anda inginkan supaya memeriahkan lagi Giveaway ni.
  4. dah siap entri publish la kan. jgn lupa linkkan entri anda kat komen entri ni ye. kalau link kan kat tempat lain tak dikira. maaf syg :)
  5. dah siap. taraaa senang kan?
  6. pemenang akan dikira melalui RANDOM.org ataupun CABUTAN BERTUAH (guna tgn la)so tiada istillah pilih kasih :D
  7. dan hadiah istimewa akan diberikan kepada TOP REFERRAL.

I want to tag:
1. Ema
2. Yana

Closing date : 25 December 2012


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

1 comment:

amercorner.com said...

tok tok tok . datang sini . :D

good luck ye giveaway by alya jane ni :D

semoga menang. oh ya .

mari join giveaway ni :D
mp3 sport untuk dimenangi.
ada 3 watch diberi secara random.

jum meriahkan amer nye giveaway :D
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea