PRICE LIST UPDATED

18 November 2012

Follower Hilang



Assalamualaikum .. ^.^

Niena tak tahu nak cakap apa sekarang .. Follower Niena hilang .. Bila letak gadget follower semula , jumlah follower tak sama .. Selama ni memang tak tally pun jumlah follower kat blog dengan dashboard .. Sekarang ni dia ikut follower yang kat blog yang jumlahnya 328 ..

Niena kecewa sangat .. Memang tergamam tak tahu nak buat apa .. Siapa-siapa yang boleh tolong , tolong Niena .. Sedih sangat .. ;(

Ini bukan sebab Google dia hilang .. Tapi Niena secara tak sengaja terDELETE gadget follower tu .. Niena pakai tutorial daripada Lyssa Faizureen untuk follower ni , ENTRY INI .. Niena tak guna yang blogger punya .. Niena memang tahu Google Friend Connect tu dah tak boleh guna sejak Google keluarkan notice awal tahun 2012 .. Tu yang Niena tak tahu macam mana nak jadikan dia 12++ semula .. Sedih .. ;(


Gambar atas ni memang menunjukkan follower Niena kat dashboard .. Memang totally different daripada jumlah follower kat blog .. 


Ni jumlah follower di blog Niena .. Siapa yang tak sakit jantung macam ni.. Niena susah payah blogwalking daripada 1/12/2011 sampai sekarang .. Macam ni pulak jadinya .. Niena memang tak tahu macam mana nak pulihkan .. Should I stop blogging ? Memang niat blogging bukan nak kumpul follower .. Tapi siapa nak baca blog Niena kalau follower-follower tu hilang ?


Terima kasih kerana sudi membaca bingkisan hati Niena .. Suka ? Donate la .. =)

12 comments:

Nik Nur Arisha said...

eh.. isha tengok dekat blog niena 329...

Niena Sofea said...

329 sbb Niena psang widget ni pagi tadi .. so , btmbah la dr 328 kpd 329 .. It should be 1300 now .. =='

Haziqah and atiQah said...

Kesiannya! :( I know your feeling. Sy penah hilang jugak, tpi lgi tragis sbb hilang skali dgn blog. Tpi skarang tgh kumpul followers byk2. :) btw, sbarlah ye. :(

Inspektor Azim said...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)

Tak Mungkin Benar

Nana Hashim said...

tak penah lg jd cmni..sabar ye..byk yg ilang tu

NURYUMMYCOKLET said...

:D...masalah yang sama pernah kena..memang x bersemangat ...balik2 fikirkan blog... bila buka keesokannya..dapat balik.. dahlah penat2 mengumpul followers...

mawar berduri said...

Cianyer..xpe2 sy follow awk..k...jan sedih2..

9n0L4 said...

patutlah rase mcm dh follow blog niena ni. sabor ye. ade hikmahnye. :)

Raudzah Zahari said...

Jgn sedih-sedih k..kena marathon baliklah nak cari follower tu..good luck k

WaneyRedza said...

Awak.. Sabar oke :)

Cik Ziela said...

sbb nih ke?? ok dah tau :( ~
tapi klau follower bnyk yg jadi pembaca tegar sikit xbest jgak ....sya akan setia dgn blog akak..hehe..

nur hayati said...

erk!cmne leh jd cmtu?pelik..(?__?)

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea